Половинката на Джизъса отхвърли предположенията, че той е гей

OFFNews 31 март 2017 в 20:12 3951 0

Законната съпруга на бившия футболен национал Благой Георгиев, популярен с прозвището Джизъса заради силната си религиозност, отхвърли категорично предположенията, че той е гей.

Това стана в социалните мрежи, а повод за подобно абсурдно допускане даде самата Есмер. Татарката публикува снимка на колумбийския певец Малума, който участва в клип на открития гей Рики Мартин и зададе въпроса дали и той споделя същата сексуална ориентация. Последва въпрос - "И Благо ли се оказа гей?". Есмер веднага разсея тези съмнения.

"Обикновено не отговарям на такива глупости. Не, моят мъж не е гей. Нова любов означава нов творчески фаворит сред съвременните изпълнители. Не бъдете толкова буквални във всичко, сега в България вече сигурно са написали, че Благо е гей", ядоса се Есмер.

Преди около месец се появиха слухове, че брюнетката е напуснала Георгиев. Въпреки че не живеят заедно обаче все още няма официално стартирана процедура по развод. А преди дни Есмер бе настроена носталгично и публикува в "Инстаграм" серия от снимки от приказната им сватба.

Публикация, споделена от Esmerik (@esmerik) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови