Пената изневери на футбола. Става треньор по плажен волейбол

OFFNews Последна промяна на 11 септември 2017 в 15:25 1418 0

Най-успешният български треньор по футбол Димитър Пенев сменя спорта. Утре той за сефте ще води отбор по плажен волейбол.

Освен Пената с нелеката задача да разкрива тайната на волейболната игра ще се наеме и звездата на театралната сцена Христо Мутафчиев. Двамата ще ръководят спортните отбори, които ще премерят сили на 12 септември от 17.00 до 22.00 часа на бул. „Княз Ал. Дондуков“ като част от събитието „БулевАРТ- Плажен волейбол“. 

В участъка между ул. „Сердика“ и ул. „Веслец“ вече е изградено истинско волейболно игрище, за което са доставени близо 180 тона пясък. Там първи ще премерят сили юношите от столичните отбори по волейбол. Състезанието за тях е от 14.00 до 17.00 часа.

А в 17.00 ч на терена излизат отборите на Кмета, Бизнеса, Любителите и на Звездите. В състезанието ще се включат и граждани, които обичат волейбола и се записаха за турнирите. Сред състезателите са спортни легенди като Борислав Кисьов, Найден Найденов, Евгени Иванов-Пушката, Димо Тонев, националните състезателки по плажен волейбол, кметовете на районите Изгрев, Студентски, Илинден, представители на общинската и държавната администрация като Владимир Данаилов, изпълнителен директор на СОАПИ, Христиан Петров, директор на Центъра за градска мобилност, Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите, представители на бизнеса като Димитър Тодоранов, екипът на компанията HILL и други.

Покани са изпратени до всички депутати, избрани с листи от София, представители на кабинета и Асоцициацията на собствениците на бизнес сгради, както и до всички, които имат бизнес на бул. „Дондуков“ .

Спортната проява ще продължи до 22.00 часа с DJ парти, а сцената ще бъде качена на истински „паяк“.

"Ремонтите предизвикват затруднения, но те могат да станат „арена“ на нещо приятно", каза зам.-кметът по транспорта и автор на идеята Евгени Крусев. 

Той допълни, че събитието е част от инициативата “БулевАРТ” на Столична община, където идеята е знакови улици на столицата да се превръщат в поле за различни спортно-културни прояви.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !