Откраднаха чек за 3 милиона долара от боксьор след оргия

OFFNews 15 май 2017 в 10:59 4560 1

Жената на боксьора Хулио Сезар Чавес Младши се оплака, че съпругът й бил ограбен от група дами в хотелска стая в Лас Вегас. Появи се дори видео на пияния спортист след загубата от Саул Алварес миналата седмица.

Кадрите са скандални и приличат на началото на еротичен филм. Боксьорът лежи безпомощен в легло. Няколко жени са го заобиколили, като извършват непристойни действия. Една или дори две снимат с телефоните си. 

Нормално е да се предполага, че става въпрос за група проститутки, специализирана в грабежи и изнудване на пияни богаташи в столицата на греха. 

Фрида, съпругата на боксьора, твърди, че от стаята е изчезнал чекът за боя на стойност 3 милиона долара плюс скъп часовник за 40 000 долара.

                       Фрида и Хулио, когато не са пияни

Тя разказа пред ESPN Deportes, че срещнали в бара на хотела британец с няколко жени. Пили доста, после тя специално се качила горе, за да наглежда дъщеричката Хулиа.

Британецът и красавиците изкарали с Чавес до около 6 сутринта. Когато проверила стаята, Фрида не открила нито чека, нито часовника.

"Бяха на масата. Проверих всичко, липсваха на другата сутрин", закле се Фрида и се оплака, че е попаднала в капан на групата, а съпругът й е бил пиян на мотика.

Източник от MGM Grand обаче съобщи неофициално, че чекът за 3 милиона долара все пак е бил намерен. Не и часовникът.

Припомняме, Чавес Джуниър е син на мексиканския легендарен боксьор Хулио Сезар Чавес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews