Никол си отмъсти на Гришо

OFFNews 25 юни 2017 в 14:06 5145 1

Половинката на Григор Димитров - Никол Шерцингер изнесе концерт на феновете след края на квалификацията за Гран При на Азербайджан, която бе спечелена от бившия ѝ приятел Люис Хамилтън.

В Англия веднага се заговори, че двамата може отново да са се събрали, тъй като има слухове, че нещата между нея и Григор Димитров не вървят. Наскоро Никол пътува до Лондон и според някои информации трябва да подкрепя Григор на “Уимбълдън”.

С проявата си след Гран При 38-годишната хубавица си отмъсти на Гришо за опасната му близост с бившето гадже Мария Шарапова преди около два месеца в Мадрид.

Иначе очевидно срещата на Люис с Никол му е повлияла добре, тъй като той ще стартира от първа позиция по улиците на азербайджанската столица Баку в неделното състезание от календара на Формула 1.

Британецът и неговият съотборник Валтери Ботас наложиха убийствено темпо в квалификацията и останаха далеч пред останалите конкуренти за по-добра стартова позиция.

Хамилтън спечели 66-ата си квалификация, излизайки еднолично на второ място в историята, отстъпвайки единствено на Михаел Шумахер (68) и изпреварвайки идола си Аертон Сена.

Трикратният световен шампион триумфира с последната си обиколка, след като Ботас бе поел лидерството в края на квалификацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

26.06 2017 в 12:12

В случаи като този българинът вместо да пита как аджеба му е отмъстила на Гришо просто си казва: "Ше му пръдне на @ура!".