Настасе отказа да се извини за кучките и бебето на Серина

ОFFNews 24 април 2017 в 14:25 2570 3

Никакво отстъпване назад, не и когато става въпрос за лудия Илие Настасе. Бившият №1 при мъжете и капитан на женския национален отбор на Румъния отсече, че не съжалява за бурния уикенд.

По време на дубоя за Фед Къп срещу Великобритания той нарече "шибани кучки" Джоана Конта и нейната треньорка Ан Кеатевънг. Преди това пък предположи, че бебето на Серина Уилямс ще е "шоколад с мляко".

Пред "Дейли Мирър" обаче 70-годишният Настасе коментира: "Не съжалявам. Ако искат - да ме пратят в затвора, не ми пука. Опитах се да защитя интереса на моите момичета. Британките просто напуснаха корта без дори да поискат разрешение и признавам, че тогава я нарекох к*чка". 

Тя продължаваше да се опитва да кара публиката да мълчи. Но това не е опера, това е мач. Нямам нужда от това. Аз съм на 70 години. Дори не ми плащат, за да бъда капитан. Изобщо не ми пука дали ще ме глобят или няма да ми позволят да бъда на капитанския стол", коментира Настасе.

"Не забравяйте, че аз съм бил №1. Ако изхвърлиш някой, който е бил №1, това не е добре за тениса", настоя румънецът, който явно наистина грам не съжалява.

Британският тим е получил цветя в съблекалнята, като им е било съобщено, че те са от румънската тенис асоциация. По думите на журналистите, цветята са били лично от Настасе, което обаче не личи от думите му.

Бачо Илие вече е разследван от ITF заради расистки шеги по адрес на Серина Уилямс и нейното бебе. Без да бъде питан, той коментира: "Нека видим какъв цвят ще бъде. Шоколад с мляко?". Румънецът отказа да се извини и за тези си думи, като се учуди: "Не знам защо е цялата тази врява".

_____

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

24.04 2017 в 17:07

Ако изхвърлиш някой, който е бил №1, това не е добре за тениса - много е добре да изхвърлиш невъздържан хулиган, без да се интересуваш какъв е бил преди 40 години. В момента май е по-добре да се съсредоточи върху семейството си и да спре със старческото слабоумие.

42249

1

Denis Rizanov

24.04 2017 в 15:56

"Не знам защо е цялата тази врява"

Ми тая цялата врява е заради недое.ани "кучки". За тва. То е ясно. Не мое пускаш постове у социалките и да се снимаш, че спиш с маймуна,

http://ow.ly/Ojo530b7dAG

макар и играчка и после да се сърдиш, че ората викали нека да изчакаме да му видим цвета... Щот ако е с маймуна може и да не е "мляко с шоколад". Да.