Музата на Барселона ще води Евровизия

OFFNews 28 януари 2019 в 12:27 1950 0

Една от най-популярните фенки на Барселона - израелския топмодел Бар Рефаели, беше избрана за водеща на тазгодишното издание на Евровизия, което ще се проведе в Тел Авив през месец май.

Тя няма да бъде сама на сцената, а ще си партнира с Ерез Тал, Аси Азар и Люси Аюб. Така песенният конкурс се завръща към корените си, след като през 2017 година в Киев на сцената се качиха само мъже водещи, а година по-късно в Лисабон бяха дами.

Бар Рефаели е световен топмодел и е популярна с факта, че стана първата представителка на страната си, която украси корицата на изданието за бански костюми на "Спортс Илюстрейтид". През 2012 година тя създаде собствена агенция. Рефаели е популярна и с работата си като водеща на различни тв шоута, обикновено излъчвани в праймтайма, така че очакванията са да се справи с мисията Евровизия.

Израелката е страстна почитателка на Лионел Меси и компания и имаше приятелска връзка с бразилския ас Дани Алвеш по времето, когато играеше на "Камп Ноу". Булевардни издания дори писаха, че са нещо повече от приятели, но това се оказа фалшива новина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови