Марадона пие като казак (видео)

OFFNews 06 юли 2017 в 11:30 2787 1

Диего Марадона демонстрира завидни умения по време на посещението си в Русия, след като показа техника в пиенето на водка по време на полет в частен самолет.

Аржентинецът бе в Санкт Петербург и Москва във връзка с Купата на конфедерациите, а според някои слухове страната толкова му е харесала, че е пожелал да получи руско гражданство.

Припомняме, че преди време Марадона изяви желание да оглави националния тим на Русия по футбол. В момента Дон Диего е треньор на второразряден тим от ОАЕ.

Аржентинецът подписа договор преди два месеца с отбора от Ал-Фуджайра. Преди време Диего разкри, че иска един ден да води любимия си клуб Наполи, но на този етап изглежда, че това няма да се случи скоро.

По-късно след това, легендата се завърна от Русия и присъства на церемония в Неапол, на която бе обявен за почетен гражданин на любимия си град.

Веселбата за Марадона бе толкова бурна, че в един момент бившият футболист излезе от хотела, качи се върху автомобил и започна да разкъсва ризата си.

Очевидно, легендата се опитва да се пригоди към руския начин на живот. А както добре се вижда, Диего умело крачи по стъпките на едно от големите имена в алкохолната история руския футбол - Роман Широков.

Той е сред най-сериозните футболни алкохолици в държавата. Широков е звезда на Зенит от 2008 година. Преди това обаче сменя клубовете почти всяка година - ЦСКА Москва, Химки, Торпедо и други. За Русия вкарва 10 гола в 30 мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

06.07 2017 в 14:20

Еми все пак руският начин на живот не е толкова свински. Според едно ново изследване за потреблението на алкохол Русия заема безславното 19. място. Ние сме десети! Дишат ни праха ватенките. А да е свиня, пияна на талпа, може всеки желаещ. И навсякъде!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!