Кристиано Роналдо не разчита на едната заплата

OFFNews 06 февруари 2017 в 20:37 6023 0

Португалската мегазвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не разчита на едната заплата, макар и да е 17 милиона евро на година.

Нападателят на "белия балет" е имал тежко във финансово отношение детство и прави всичко по силите си, за да предпази сина си, роден от сурогатна майка, от безпаричие. Затова той инвестира сериозни суми в различни бизнесначинания с надеждата един ден, когато вече никой клуб няма да му плаща милиони, да му носят сериозни парични приходи.

Роналдо има вложения във вестници, заводи, дори и в параходи, но последната му инициатива е свързана с туристическия бизнес. В партньорство с известния португалски хотелиер Дионисио Пестана той развива собствен бранд хотели, който носи неговото име.

Първият обект беше открит на родния му остров Мадейра, а наскоро отвори врати и втори в Лисабон. Роналдо не смята да спира дотук и планира инвазия и в популярния испански курорт Ибиса, както и в Ню Йорк.

В Ибиса португалецът ще купи съществуващ хотел, който след мащабна реконструкция ще придобие вид, подходящ за новото поколение туристи.

Work hard, Play harder... Outdoor gymn:) Magic birthday www.pestanacr7.com Book now : http://goo.gl/y3zZ1i #pestanacr7 #pestanacr7funchal #cristianoronaldo #funchalcity #funchal #madeiraislands #wekeend #rooftop #cr7corner #magichealthclub

Снимка, публикувана от Pestana CR7 (@pestanacr7) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови