Кими Райконен се озова в центъра на сексскандал

OFFNews 01 юни 2018 в 13:41 6996 3

Финландският пилот от Формула 1 Кими Райконен се оказа замесен в сексскандал. Той е обвинен от сервитьорка, че й е посягал по време на афтърпартито след Гран при на Канада през 2016 година.

Инцидентът е станал на 29 май преди повече от две години, но девойката едва сега е решила да се оплаче от непристойното по думите й поведение на финландеца и компанията му, чиято маса е обслужвала.

Адвокати на дамата са се обърнали към Кими и Ферари с искане за разбирателство или изплащане на компенсация. От своя страна Кими и юристите му са атакували дамата с насрещен иск, обвинявайки я в изнудване.

Девойката се казва Талула Уайлд и за първи път съобщава за случилото се през октомври 2016 година в своя блог, като описва в подробности въпросната вечер. Тя пише, че Кими я попитал колко струва, а тя си спомня, че веднъж е отказала 50 000 долара от саудитец в Маями.

Финландецът отново настоял да научи цената й, но не получил отговор и отказал да плати сметката.

Талула се притеснила и се оттеглила, но след това се върнала за сметката, когато пияният Райконен я хванал за дясната гърда, а негов приятел от масата протегнал ръка към половите й органи. В този момент тя избягала и се обърнала към мениджъра на заведението за помощ. По-късно пише в блога си, че случката е плод на сексистката култура, с която е готова да поведе война.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

01.06 2018 в 14:44

Не бе, не си разбрал. Това е минималната запазена цена в пазарлъка и:)
Явно мацката не е чувала приказката "циганска работа", и сега много ще се чуди, като я разлобят на атоми:)

12130

2

borisboris

01.06 2018 в 14:42

Дааа, а приложената снимка на невинната девица още повече затвърждава у читателя убежедението за нейната невинност и непорочност. Въобще Кими да е мислил, когато с гнуснитв си пипала е опорочил снежнобялата чистота и невинната девича доверчива душа.

10571

1

Hissarion

01.06 2018 в 14:03

Много хубаво, но самодоволната вметка за митичния саудитец, който давал 50 хилки за нея, опорочава цялата история на тази самоотвержена боркиня за финансова справедливост.