Кафелников обмисля самоубийство заради дъщеря наркоманка

OFFNews 29 юли 2017 в 15:07 5594 0

В дупка изпадна бившия руски тенисист Евгений Кафелников. Той потърси помощ чрез Туитър, като признанието стоя няколко часа на страницата му преди да бъде изтрито.

"Не мога вече да го държа в себе си! Помогнете! Аз съм баща неудачник! Най-лошото за един родител е да осъзнае този факт. Не го заслужавам", написа именитият спортист.

После Кафелников споменава, че е "попаднал в ада" и "животът ми вече губи смисъл". Накрая се мъдреше думата наркотик и две усмивки, плюс череп с пресечени кости.

Какво точно е подтикнало 43-годишния руснак към подобен пост не е сигурно. Припомняме, той имаше страхотна кариера и натрупа куп пари. Спечели два турнира от Големия шлем плюс златен медал от Олимпиадата в Сидни.

Проблемът май в 18-годишната дъщеря Алеся, която работи като модел. Преди два дни та разказа за отношенията си със скандален руски рапър.

През декември се изложи като пусна снимки, на които не беше скрила принадлежности, използвани обикновено за друсане. Под друго фото пък беше написала "искам сняг", което на руски е един от сленговете за кокаин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови