Игра Survivor за футболни разбирачи

OFFNews 20 март 2021 в 14:19 3030 0

Конкуренцията на хазартния пазар принуждава компаниите да действат креативно и да измислят нови начини за привличане на потребители. В промоционалните списъци се добавят стартови промоции, оферти при зареждане на сметката и се организират лоялни програми с атрактивни награди. Но най-впечатляващи си остават бонусите без депозит, при които клиентът не е длъжен да внася средства. Участва се напълно безплатно и се печелят парични суми, в зависимост от уменията и късмета.

На българския пазар има разнообразие от безплатни промоции, но най-харесвана е бонус играта Survivor на Palms Bet. Достъпна е за всички с регистрация в платформата, които обичат футбола и прогнозирането на предстоящи мачове.

Как се участва в играта Survivor

Класирането за играта с прогнози на Palms Bet не изисква нищо повече от регистрация в платформата и активен залог през последните 30 дни. Попълва се тристепенен формуляр, като се въвеждат лични данни, информация за игралния акаунт и се приемат условията на букмейкъра. След това участникът влиза в сметката си с парола и потребителско име. Депозира се посредством 10 разплащателни метода (Skrill, ePay, A1, банкови карти и др.) при минимален лимит от 10 лева.

В секция “Безплатни игри” ще откриете линк към “Сървайвър”. Можете да разгледате предстоящите срещи, да се запознаете с класирането и да видите кой е последният печеливш. В раздел “Прогноза” са добавени всички мачове за днес, от които имате право да избирате. Залага се на краен изход – домакин, равен, гост – и се потвърждава предвиждането.

Допълнителни правила на играта

Всеки участник има право на една прогноза на ден, затова е важно да се направи правилен избор. При познат изход – печелите 1 точка, която се добавя към актива Ви. Целта на “Survivor” е да съберете 10 пункта и да спечелите голямата награда на стойност 1000 лева.

Разбира се, екипът на Palms Bet е добавил уловки, които да затруднят достигането до заветната цел. Изискуемите 10 точки е задължително да се натрупат без прекъсване, т.е. трябва да акумулирате 10 последователни печеливши прогнози. В случай на грешка – губите натрупания актив до момента.

Ще се разделите със спечелените точки, ако не направите предвиждане в рамките на 5 поредни дни. Целта на това условие е да ограничи играчи със слаба активност и такива, които прогнозират основно нискорискови срещи.

Как се изплаща наградата

Както споделихме, Palms Bet награждава участника, натрупал 10 точки, с 1000 лева. Сумата се кредитира към игралния баланс под формата на безплатни залози за игра. За да бъдат изтеглени спечелените средства, е задължително да се отиграят в спортната секция в рамките на 30 дни.

Към свободната сметка на залагащия се прехвърля чистата печалба от залога. Например, ако сте рискували цялата сума от 1000 лв. на пазар с коефициент @3.00, ще получите 2000 лева в изтегляемия баланс.

Ако не изпълните условията за разиграване в зададения срок, Palms Bet ще отнеме кредитите от сметката.

Важно е да се уточни, че: ако има двама потребители, достигнали до 10 точки в един цикъл, печели този с по-ранно финално предвиждане.

Участието в играта “Survivor” си заслужава, тъй като се състезавате с други футболни разбирачи от България, без да рискувате лични средства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика