Григор Димитров гони каръка с нова прическа

OFFNews 02 август 2018 в 16:10 6996 0

Снимка Facebook: Cool Bay - So. B Monte Carlo Bay

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще атакува бъдещи успехи в оставащата част от сезона с нова прическа, след като известен фризьор се похвали в социалните мрежи, че е подстригал българина.

Талантът от Хасково най-вероятно се опитва да обърне лошия си късмет от последните турнири и най-после да запише добър резултат този сезон.

За да се случи това Гришо заложи на стилиста на звездите Росарио Копола, който пък придаде небрежен разрошен вид на първата ни ракета. Малко след това коафьорът се похвали и с фото от работата си и послание: "Винаги е удоволствие за мен да те срещна, шампионе".

Копола е отговорен за косата на много звезди от модния подиум, начело с Виктория Силвстред и Адриана Скленарикова. Във футбола пък на него за външния си вид се доверяват Оливие Жиру и Сеск Фабрегас.

Иначе мениджърът на Димитров - Георги Стоименов опроверга слуховете, че българинът се е разделил със своя треньор Дани Валверду. Причина за спекулациите стана сватбата на венецуелския специалист, на която не се появи информация Гришо да присъства.

Българинът ще се завърне в състезанията следващата седмица на турнира от сериите "Мастърс" в Торонто.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови