Флойд Мейуедър си подари къща в Бевърли Хилс за 26 милиона долара

OFFNews 17 септември 2017 в 15:15 4499 0

Флойд Мейуедър реши да се награди за добре свършената работа срещу Конър МакГрегър. Непобеденият при професионалистите боксьор заработи 100 милиона долара за 30 минути миналия месец.

Американецът инвестира 26 милиона от тях в нова къща. Тя се намира в Бевърли Хилс, баровският квартал на Ел Ей.

Имението е със 6 спални, задължителен басейн с павилион за преобличане, винарна към трапезарията. Има и частен киносалон за 20 посетители, така че Флойд ще може да събира спокойно приятелите и 7-те си гаджета.

Отделно от основната част е построена къща за гости. Дори тя има малък фитнес.

Имението се намира сред невероятни градини и достъпът на непознат е невъзможен. Построено е през 1992 година и напълно реновирано миналата година. 

Флойд е успял да свали цената с над 10 милиона долара. Мистър Пари е извадил веднага кеша и продавачът е клекнал. Мейуедър има къщи в Лас Вегас и Маями. Да не го мислим!

Припомняме, че най-богатият спортист в света няма загуба при професионалистите, а последната му изобщо е на Олимпиадата през 1996 година. Американецът пада на полуфинала от нашия Серафим Тодоров.

СNN направи специален репортаж за Сарафа преди мача на Флойд с Мани Пакиао. Сарафа живее със семейството в панелка в Пазарджик. Определено мизерства, но поне се е отървал от някои минали пороци.  

Два свята, единият е излишен, прав е поетът!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови