Сарафа: Защо Флойд не се бие с мен, а с ММА боец?

OFFNews 25 август 2017 в 11:28 5948 0

Бившият ни боксьор Серафим Тодоров - Сарафа наруши мълчанието си в навечерието на мача на века между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър в неделя сутрин в Лас Вегас.

Сарафа има завинаги място в историята на бокса като последният бовек, помеждавал Мейуедър на ринга през 1996 година на олимпиадата в Аталанта. След това Мейуедър става професионалист и записва серия от 49 мача без загуба. Всичко това обаче не впечатлява особено Сарафа.

"Защо не се играе с мен? Аз съм боксьор, а тръгва да се бие с ММА боец. Всичко е заради пари. Макгрегър няма никакъв шанс. Флойд ще си поиграе с него и ще лапне 200 милиона долара. Срамна работа, това са пълни глупости.

Флойд си е взел поуката от моя мач. За него това не е загуба, а извод, за да не записва повече загуби. Вече не мечтая за мач с него. Преди две години едни хора надуваха такива балони.

Аз съм наивно и благородно момче и вярвам на всички, но това не идваше от мен", казва пред "България Днес" Сарафа, който в момента живее с фамилията си в Мюнхен и се чувства благословен още от утробата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови