Феновете за клипа с хайдутите: Очаквахме и по една наденица

OFFNews 17 август 2017 в 14:24 2021 0

Националите по футбол като хайдути! Клипът определено набира популярност сред социалните мрежи и форуми. Добра идея или пълна глупост?

Спортните фенове, а и останалите читатели са разделени. Но определено надделяват мненията, че сравненията между настоящите футболисти и страховитите ни предци са нелепи.

"Очаквах в край да им дадат по наденица", коментира дама и подчертава, че не се интересува от футбол. Друг е категоричен, че не може да има хайдутин с оскубани вежди. Единият от футболистите наистина видимо е бил на козметик в дните преди заснемането.

"От гелосани меки китки хайдутин не става. Само посрамвате историята", пише трети. "С този клип се опитват да ни кажат, че ще сме опълченци срещу шведите",показва чувство за хумор четвърти.

В другия лагер обаче са категорични, че някой най-после се е сетил да вдигне патриотичния дух във футбола ни. "Браво, ще съм на стадиона", подкрепя го читател, визирайки задаващия се мач с Швеция.

Трябва да се признае, че целта е постигната, тъй като една кампания е успешна, ако се говори за нея. Българските фенове, които бяха тотално обърнали гръб на националите по футбол, поне разбраха, че има още такъв отбор и той се готви да даде здрав отпор на традиционно неприятните ни шведи. 



 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!