Бикини парти посрещна шампионите от Голдън Стейт в Града на греха (снимки)

ОFFNews 20 юни 2017 в 12:41 2173 1

Снимка TMZ

Нетрадиционен комитет по посрещането организираха в Лас Вегас за шампионите на НБА. В този град определено знаят как да направят купона на всеки посетител.

Модели по бикини бяха събрани, за да приветстват героите от Голдън Стейт. На финала Стеф Къри и компания биха Кливлънд Кавалиърс.

Те се насладиха на парти край басейна с цяла тайфа красиви момичета. Хубаво е да си шампион, да!

Дреймънд Грийн, Ман Барнс и ДжаВейл МакГий забиха здраво на Encore Beach Club Friday. Баскетболистите се опитаха да изпият целия алкохол на частния басейн. 

Те започнаха с шотчета от прочутата текила Don Julio 1942. Къде без американските уискита - от Hennessy до Jack Daniel's. Лееше се и уникалната водка Grey Goose, любима и на куп български естети, сред които Мъри Стоилов.

Накрая звездите от НБА полъчаха гигантска бутилка шампанско Perrier Jouet Rose. Защо толкова много пиячка? "Защо, по дяволите, не", отговориха те.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

20.06 2017 в 12:59

Е каква "новина" е това сега?!

Айде един подарък от мен.
Според АП най-малко 8 американски военни, охранители на военна база в Афганистан са убити, има и ранени. Атаката е извършена късно снощи. Въоръжени мъже открили стрелба по охранителите, които отивали на работа във военновъздушната база "Баграм", в северната афганистанска провинция Парван. "Баграм" е най-голямата американска военна база в Афганистан.

Чиститу както се казва!
Хиляди американски войници "се борят" за "свободата и демокрацията" по целия свят, а после се връщат у дома си – пречупени душевно и физически. Впрочем, краваристанските мейнстримканали не обичат да говорят за това.
Властта се стреми да представи войната в Афганистан като успешна кампания, но за тези, които се връщат у дома, това съвсем не е така. По думите на Карен Квятковски, подполковник от ВВС на САЩ в оставка, правителството се опитва да представи войната в най-добра светлина, за да може провалът да изглежда като успех.
14 години американски "успех" в Афганистан!
 
X

Да помогнем на украинските деца!