Бербо: Никога не оставяй да ти казват, че не можеш да постигнеш нещо

OFFNews 27 август 2017 в 15:23 2216 0

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов отново демонстрира чувство за хумор малко преди да се присъедини към лагера на индийския Керала Бластърс в Испания.

Бербо публикува снимка в официалния си профил във Фейсбук, на която нападателят кара колело с двете си дъщери и тяхна приятелка и нагледно показва, че няма невъзможни неща.

"Те казваха, че няма да стана шампион на Англия... Те казваха, че няма да стана голмайстор на Висшата лига... Вчера ми казаха, че не може четирима души да се возят на едно колело.

Поуката, поднесена с доза хумор е: никога не оставяй "ТЕ" да ти казват, че не може да постигнеш нещо. Докажи им обратното!", пише българинът.

Името Керала Бластърс със сигурност не е било познато за мнозина фенове на футбола у нас до днес. Звучи като компютърна игра, енергийна напитка или специален полицейския отряд.

Но както вече знаем добре, става дума за футболен клуб от Индия, в който 36-годишният футболист избра да продължи кариерата си.

Макар и решението на рекордьора по отбелязани голове за националния отбор на България да изглежда странно и екстравагантно, в него има и някаква логика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!