Светослав Витков: Как президентът може да стане обединител (видео)

OFFNews 08 ноември 2021 в 14:30 1814 0

Кандидатът за президент от ПП Глас Народен Светослав Витков разкри формулата, по която президентът на България може да стане обединител на нацията: Президентът, според конституцията, олицетворява единството на нацията, но… В България има 99 етноса, живеещи в относителен мир. В България има и множество политически партии, които съществуват благодарение на опити за нарушаване на този “относителен мир”.

Българи VS. Роми VS. Турци…

Римският принцип: “Разделяй и владей!” носи политически дивиденти само на партиите, но не помага по никакъв начин за обединение на нацията“. 

„В България няма средна класа. Има множество бедни и малко богати. Те няма как да бъдат обединени, защото между тях има икономическа пропаст.

В България има образовани и необразовани. Те няма как да бъдат обединени. Между тях има духовна пропаст.

В България има хора с развита култура, но има и голям процент чалгари. Те трудно могат да бъдат обединени. Между тях има културна пропаст.

Изводът не е сложен:

Единството на българската нация не може да бъде представлявано от никой, докато не бъде постигнат траен етнически мир, по-висок стандарт на живот, духовно и културно израстване!

Затова приоритетите и на президентът, а и на партиите трябва да бъде: Образование, култура, спорт, духовно израстване и икономически подем! 

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платено съдържание

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !