Николина Чакърдъкова заяви безапелационната си подкрепа за ''ЛЕВИЦАТА!'' на празник в Асеновград

OFFNews 25 март 2023 в 10:46 940 3

Николина Чакърдъкова

Снимка Левицата

Николина Чакърдъкова с концерт в кампанията на "ЛЕВИЦАТА!"

Николина Чакърдъкова заяви безапелационната си подкрепа за „ЛЕВИЦАТА!“ и листите и водачите в Пловдив град и Пловдив област Валери Жаблянов и Владимир Маринов. На празничен концерт в Асеновград тя каза, че на 2 април ще отиде с ясен избор до урните.

„Много ми липсвахте. Днес вече има за кого да гласувам, това са моите хора. Нашият глас е най-ценната валута и ако я инвестираме на правилното място, наистина ще имаме увереността, че има кой да се грижи за битието ни и това на България“, заяви изявената и обичана певица.

Пред жителите на Асеновград водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ в 17 МИР Владимир Маринов подчерта необходимостта от лява политика в държавата, от истински политици, хора с гръбнак, които да отстояват националния интерес. Днес България е изправена не просто пред избор, но пред избора дали ще ни има, заяви той.

„ЛЕВИЦАТА!“ дава избор и надежда на всеки български гражданин, който се чувства изоставен в собствената си Родина, заяви водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ в 16 МИР Валери Жаблянов. „Нашата мисия е да спрем покушенията, които се извършват срещу българската държава всеки ден – срещу българската държавност, срещу българската история, срещу националното ни достойнство. Подкрепете „ЛЕВИЦАТА!“ с № 14, за да знаете, че в българското Народно събрание няма да се направи компромис с интересите на нашата държава“.

Създадохме „ЛЕВИЦАТА!“, за да съхраним лявата идея, лявата политика и левия идеал, заяви Татяна Дончева. Надявам се тези хора, които някога ни учеха не политика, да ни гледат отгоре и да одобрят нашата мисия. Вашата подкрепа на 2 април е гаранция, че нашата мисия ще бъде успешна.

За нас консолидацията на „ЛЕВИЦАТА!“ е осъзната необходимост, заяви Румен Петков. Младостта и енергията, опитът и знанието са гаранциите, с които „ЛЕВИЦАТА!“ се обръща за вашата подкрепа. „ЛЕВИЦАТА!“ е възможност да върнем 700 000 души в активния обществен и политически живот на страната ни.

Днес, най-накрая, „ЛЕВИЦАТА!“ е там, където й е мястото – сред хората, заяви Мая Манолова. Това, което наблюдаваме в последните години, не беше ляво – съсредоточено около елита на една партия, загрижено единствено за кариерата и оцеляването на един председател, забравило да е ляво, забравило да е социално.

Парламентарни избори, април 2023. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4366

3

Име на профила

25.03 2023 в 13:45

Аз не съм доволен - на колегата Дарт Вейдър редакцията му преправя главните букви в малки, а на това популистко недоразумение - не.

1005

2

eagle60

25.03 2023 в 12:26

Йоло Денев кого яе подкрепи безапелационно? За един приятел питам.

-140

1

редовно четящ

25.03 2023 в 11:34

Тя е роднина на Първанов.