Катарзис: Партията на Бареков подкрепи Иван Тотев в Пловдив

Николаос Цитиридис 30 октомври 2015 в 14:32 3283 2

Помните ли, че Николай Бареков даде Иван Тотев, кандидатът за кмет на Пловдив, който сега е на балотаж, на прокурор? Помните ли, че пловдивската организация на ББЦ закачаше плакати на паметника "Альоша" с надпис "Тотев вън"? Помните ли, че за Бареков Иван Тотев беше дълго време враг номер 1? Е, бившият журналист явно не помни всичко това, защото днес "България без цензура" обяви своята безусловна подкрепа за кандидата на ГЕРБ Иван Тотев за балотажа в неделя.

Катарзисът на пловдивската структура на ББЦ бе обявен днес на пресконференция, дадена от народния представител от партията Мартин иванов.

„Намираме се във важен за град Пловдив момент – балотаж за кмет. Като председател на градската организация на „България без цензура“, като кандидат за общински съветник, като човек с десни убеждения, смятаме, че трябва да призовем пловдивчани да гласуват за едно развитие на Пловдив. Имахме една блестяща програма и не се отказваме от точките, които бяха залегнали в нашата програма. Критики към Иван Тотев сме имали, но във времето между двата тура виждаме една голяма промяна в неговата визия за развитие на Пловдив. Виждаме откритост за диалогичност, за вслушване и взимане на мнения от различни политически сили. Смятам, че заедно можем да направим така, че пловдивчани да се гордеят, че живеят в този град“, каза Атанас Панчов, председател на Градската структура на ББЦ в Пловдив.

Само преди една година Бареков искаше незабавната оставка на Тотев заради провалите в управлението му.

„Ние сме имали много противоречия на принципна основа, но при така създалата се ситуация ние го подкрепяме без никакви условия. Ще отбележа, че не сме имали среща с инж. Иван Тотев, не настояваме за назначения в Общинската администрация, ако ни бъдат поискани такива, ние сме готови да представим наши кадри за местната власт“, обяви още адв. Дяко Дяков от Градската структура на ББЦ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!