Финансист води листата на партия МИР в Ямбол

OFFNews 11 ноември 2021 в 10:46 1104 0

Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия сектор Радостина Иванова е водач на листата за кандидати за народни представители на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в област Ямбол. Тя е завършила математическата гимназия в Ямбол, след което следва Икономика и управление на селското стопанство в УНСС София. В своята кариера е била банков служител, след което и управител на две банки в Ямбол. В момента работи в сферата на счетоводството и е бизнес партньор в компания за финансови продукти.

"Влизам в политика, за да мога с моя опит, познания, морал и инициативност да допринеса младите и образовани българи да останат да живеят, да работят и да се развиват тук в родината. Смятам, че партия МИР може да постигне тази цел и в България да има баланс между свобода и справедливост, както и среда в която всеки да намери своята реализация и да живее достоен и живот“, това заяви водача на листата на партия МИР в област Ямбол Радостина Иванова.

Тя подчерта, че партия МИР е единствената партия, която има в своята програма ясен и конкретен план как българската икономика да стане работеща и ефективна.

„Партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да стане икономическа основа на българското общество с регулираща макроикономическа роля на държавата. Това е доказан немски модел, който изкара Германия от икономическата криза след краха й след Втората световна война и я направи една от най-силните социални и индустриални държави в света. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда, т.е. всички да печелят и работници и работодатели, както и устойчивото икономическо развитие, стабилните пари, свободното икономическо състояние. Този модел ще изгради в България истинска средна класа и ще я превърне в силна социална и индустриална държава“, заяви още Радостина Иванова.

Тя подчерта, че България има природни дадености за развитието на туризма, селското стопанство и логистиката.
„България има географски и природни дадености, които задължително предполагат развитието на експортно ориентирани отрасли в икономиката. Чрез оползотворяването на природните и логистичните дадености България ще успеем да произведем 70 % от брутния вътрешен продукт на страната. Именно за това партия МИР предлага основен приоритет на държавата да станат туризма, селското стопанство, високите и екологично чисти технологии и логистиката“, това заяви водача на листата на партия МИР в област Ямбол Радостина Иванова.

Тя призова българските граждани да подкрепят партия МИР, която носи новия морал, експертността и професионализма в българската политика и налага нов модел на правене на политика, къде експертното начало е основополагащо.

Избори ноември 2021!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови