Хороскоп за 11-17 февруари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 февруари 2017 в 00:34 7484 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Ако имате нужда от почивка, 7-те дни са подходящи да си вземете кратък отпуск, но върнете ли се на работа – трябва да упорствате по задачите си. Част от Овните имат поводи за купони и срещи с близки и познати, да се държат по-скромно, а и да търсят помощ най-дискретно, без да дават повод за интриги и клюки. В понеделник и четвъртък сте твърде придирчиви, за околните може да изглежда дребнаво, а имате чудесни идеи за начинания и макар по-бавно, ще ви се открие шанс. Обвързаните да бъдат подчертано галантни с половинката.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

И вие имате нужда от глътка отдих, в понеделник дори може да тръгнете на път. Но Телците не забравят и поетите задължения, и условията за реализация на някои свои идеи, близки хора ще им подскажат и още възможности за повишаване на приходите. До вторник разчиствате тактично изостанали дела и неясноти по проекти, от сряда упорството ви в работата нараства и няма да пилеете сили в спорове, посредничество. Ако е имало неразбирателства с любим, приключвате и с тях, вече обвързаните се радват на завидна хармония.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези 7 дни ви носят нови и добри възможности за изява и печалби, но не се лъжете, че нещата ще стават без труд и бдителност. До вторник Близнаците се натъкват на куп пречки, критично да преценяват стъпките си, да помагат и на останалите в екипа да напасват усилия. От друга страна, не пренебрегвайте купоните заради кариерата, едни сега ще срещнат мечтаната половинка, втори ще заговорят за годеж, съжителство, брак. Даже ако сте отдавна обвързани, поглезете домашните, винаги са до вас, заслужават да се радват и на успеха ви.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът ви носи хубави шансове за делова изява, но и сериозни пречки при осъществяване на ваши идеи. Раците ще постоянстват, вероятно до вторник ще търсят влиятелни покровители дори с цената на някои отстъпки. После е време да укрепвате делови и лични партньорства, част от тях се раждат след дребни услуги, други ще ви подскажат да отложите самостоятелните проекти заради печеливш екип. Свети Валентин ще ви накара да положите специални грижи за укрепване на личните връзки, иначе сте чаровни, но не е време за авантюри...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До петък влагайте всичкото си търпение в дела и общуване, за изпълнение на куп ваши идеи все още няма подходящи условия. Не бива и да се претоварвате с повече работа, отколкото можете да свършите. Някои Лъвове се изкушават да демонстрират привидно съгласие, други искат да се налагат – тези подходи не са резултатни като по-системните и упорити усилия. Променяте доста неща от понеделник, но чак в четвъртък изяснявате стратегията и укрепвате връзки. Личните отношения зависят изцяло от толерантността, любовта ви е награда.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За следващите дни сте си набелязали доста делови и лични задачи, обаче ако прибързвате – рискувате да допуснете грешки, а не обичате да се излагате... Девите се стремят към перспективни партньорства, внимателно да проучват условията, има риск да се заблудят или да вземат решение под влиянието на емоции. В понеделник действате по-гъвкаво, във вторник ще търсите услуги от близки, после е време за много упорита работа. В петък анализирайте крайните резултати. В любовта нови срещи са обещаващи, а стари връзки май отслабват.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е някак объркан, разчитате на помощ в работата, нерядко трябва да изпълнявате чужди идеи. Е, Везните да балансират в екипа си, в едни случаи ще заслужат доверието като лидери за изпълнение на някакъв план, в други пък ще подкрепят колеги, които имат по-печеливш проект. За мнозина обаче на предно място и сега ще застане любовта – в стари връзки има проблеми, при интересни запознанства ви трябва време да се ориентирате в емоциите си. Ще укрепите отношенията дори да има клюки и интриги, нали слушате сърцето си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Имате амбициозни делови идеи за тези дни, поне до вторник ще е редно да изпълнявате стриктно рутинните си задачи, хич не са малко. Скорпионите да внимават повече в работата, предстои своеобразна проверка за издръжливост и професионализъм и тя е шанс за израстването им. Пазете се от спорове, за тях причината е във вашето нетърпение, гледате да се налагате, но и от вас ще искат много, нерядко ще ви упрекват. В личните отношения не допускайте противопоставяне, видите ли си грешки, бързо и дискретно оправете нещата.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ще ви накара да бавите темпо и търпеливо да изяснявате делови и лични неща. Стрелците да не напират за спорове, до вторник близките им ще помагат с идеи и услуги, после ще трябва да обединяват сили с хора от по-широк кръг. Преценявайте внимателно кой колко е искрен с вас, а в четвъртък най-стриктно уреждайте финансови и административни въпроси. Очертават се трудности, обаче стъпка по стъпка ще постигнете целта си, може да развиете и допълнителни дейности. Най-хубавото е, че в любовта отстоявате желаното...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубав уикенд, но от понеделник май поемате повече задачи, отколкото можете да свършите и бързате, бързате... От сряда амбициите на Козирозите нарастват, а и енергията. По-разумно е да променяте нещата спокойно и да си пестите нерви, спорове. Мнозина имат здрава крепост у дома, близките ги подкрепят, роднини и приятели им правят дискретни услуги. В личните отношения също ви приляга да държите на принципите си, за да не предизвикате болка с по-необмислени стъпки. Различията не са опасни, а прикриването и вие го знаете.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Нелеки 7 дни, но те са ви награда за старанието да допринасяте за напредък в дейността на екипа, за стабилизиране на отношенията у дома и с близки. Част от Водолеите са твърде стриктни в задълженията, понеделник ще им привлече нови партньори за творческите им идеи. От сряда дозирайте критичността си – несвършеното ще се свърши, а укорните думи трябва да се забравят. Правите толкова за общо благо, ала е важно да привличате в работата още и още хора. Мнозина срещнат и голямата любов, авантюрки за забавление не им приличат.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези дни ви дават енергията за делова изява и печалби, а в личен план може да преразгледате някои отношения. И в понеделник група Риби имат поводи за купони, но прекаляването да не навреди на професионалната форма, тепърва им се откриват още шансове, може да ги привлекат в екип и за партньорство, да се заемат със свой бизнес. Бъдете по-критични към тези оферти, пък и към старата компания, с някои хора ще решите да се разделите. Сряда и четвъртък следвате чужди идеи, не налагате мнение, а упорствайте по далечните си цели.

Виж още за: