Властта засипа с честитки Раева за 55-годишнината

OFFNews 16 март 2018 в 15:06 3184 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше засипана с честитки и поздравления по повод своя 55-и рожден ден.

Цял ден в офиса на федерацията явно са пристигали куриери с букети и поздравителни адреси, защото багажникът на автомобила на Раева едва събра подаръците, както личи от публикуваното от нея видео.

Сред официалните лица, поздравили я за празника, бяха президентът на България Румен Радев и министърът на спорта Красен Кралев.

"Забележителният Ви професионален път и постижения в художествената гимнастика заслужено Ви отреждат почетно място на най-високите върхове в българската и световна спортна история.

Бих искал да изразя своето дълбоко уважение към Вас не само като голям спортист, треньор и ръководител, но и като към човек, за когото развитието на спорта в България се е превърнало в лична кауза", се казва в адреса от Румен Радев.

"Вие сте се доказали като талантлив, амбициозен и успешен човек във всички области на спортния живот - като състезател, като треньор и като ръководител. Вашето име се е превърнало в символ на толкова красив, труден и обичан от българите спорт като художествената гимнастика", написа министърът на спорта Красен Кралев.

Най-голяма радост на Раева обаче явно е донесъл сладкиш от кмета на София Йорданка Фандъкова. Бившата учителка е прочела пост във Фейсбук на Раева и е сбъднала желанието й, като е изпратила торта с формата на числото 55.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!