Рожденичката Илиана Раева: С Нешка си имаме циклични изрази на любов и комуникация

OFFNews 15 март 2018 в 13:48 4703 0

Навръх 55-ия си рожден ден президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева гостува в предаването "На Кафе" и коментира словесната престрелка с Нешка Робева.

"С нея си имаме циклични изрази на любов и комуникация, която ние си разбираме много добре. Обществото я разбира по различен начин. Това е нещо, което се е случвало и преди. Тя си има свое мнение, аз си имам мое мнение. Тя иска аз да имам нейното мнение и обратно. Всяка си отстоява нейното мнение.

Истината е, че аз уважавам и обичам Нешка Робева. Тя е била мой треньор. Научила съм от нея много неща. Още от едно време имам различно виждане за нещата. Смятам, че към момента съм един добър ръководител. Имам подкрепата на всички клубове в страната. Това, че не се отказвам и се боря за начина, по който искам да се развива гимнастиката, на нея не ѝ харесва. Там всъщност е конфликтът.

Пожелавам си да гимнастиката да продължи да носи такава наслада на хората. Да бъде гордостта на българите по целия свят. Пожелавам си момичетата да са здрави. Има фантастична атмосфера в залата, много са мотивирани момичетата. Треньорите също са много вдъхновени", каза Илиана Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews