Владинова, Тасева и Калейн ще представят България на световното в София

OFFNews 07 август 2018 в 17:16 3285 0

Грацията ни Kатрин Тасева спечели контролното на националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално, което се проведе днес. Втора остана Невяна Владинова, а трета Боряна Калейн. В подреждането следват Ерика Зафирова и Петя Борисова.

След проверката и по решение на главния мениджър на национален отбор жени Бранимира Маркова на световното първенство в София, което ще се проведе от 10 до 16 септември, ще участват Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн. Тасева ще играе четири уреда, а Владинова и Калейн - по три уреда.

На "Чалъндж" купата в Минск (17-19 август) ще ни представят Катрин Тасева и Невяна Владинова, а в Казан (24-26 август) - Катрин Тасева и Боряна Калейн. Възможни са промени в състава за купите, ако Бранимира Маркова прецени, че това се налага.

Днес ансамбъл жени не успя да участва на контролното, защото Елена Бинева е почувствала болка в кръста. Треньорът на отбора Весела Димитрова прецени, че е по-добре да не се рискува здравословното състояние на Бинева.

Отбора в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова усилено тренира и резервата Камелия Стоилова. Пред съдиите днес своите композиции показаха Анна Келман, Татяна Воложанина и Вая Драганова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови