Грациите изненадаха приятно с новите съчетания

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2017 в 16:51 1641 0

Снимка beautyinsport.com

Националният отбор на България ансамбъл и индивидуално показа промените в съчетанията си на провелото се днес контролно състезание, отбеляза beautyinsport.com. Видяното породи само положителни оценки сред спецовете в залата.

Ансамбълът демонстрира изключително силна игра и в двете си съчетания. Новите елементи са много сложни и оригинални и изцяло се вписват в стила.

Композицията с топки и въжета по музика от „Шерлок Холмс“ дори получи бурни овации от многото деца в публиката и одобрителни възгласи от съдии и специалисти. Там бяха концентрирани повечето промени.

Новостите и в индивидуалното не спират. Невяна Владинова изигра силен обръч и почти перфектна топка. Бухалките обаче не се получиха и този път, а въпреки че във всяко от тези съчетания се намираха добавки, както се изрази Илиана Раева, страстната „Булерия“ се открои с новия си облик.

Катрин Тасева не започна толкова добре. Грацията гони обръч извън терена, но въпреки това показа останалите си композиции по много добър начин. А чисто новите ѝ бухалки вече също са претърпели промени, включително нова начална поза.

Следващото контролно състезание в събота, 29 юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови