Грациите ни с нов авторитетен партньор

Специалистите от "Александровска болница"ще бдят над гимнастичките ни

OFFNews Последна промяна на 08 юли 2017 в 09:45 2006 0

Националният отбор по художествена гимнастика се сдоби с още един силен и авторитетен партньор, информираха от федерация по този спорт.

Това е Университетска болница ”Александровска", която ще осигурява медицинските грижи за грациите ни.

Президентът на федерацията Илиана Раева и изпълнителният директор на здравното заведение доц. Костадин Ангелов подписаха договор за сътрудничество между БФХГ и най-старата, и една от най-големите болници у нас.

Водещият университетски и лечебен център в България ще осигурява 24-часова грижа за състезателите и треньорите от националния отбор - индивидуално и ансамбъл.

В договора за партньорство между БФХГ и "Александровска" болница са залегнали клаузи за медицински тестове и изследвания на състезателите, когато това е необходимо. 

Президентът на федерацията Илиана Раева не скри радостта си от подписания договор и сподели, че с 26-те самостоятелни клиники и 3-те референтни лаборатории, "Александровска" болница затваря кръга за абсолютното, професионално и пълно обезпечаване на националния отбор от гледна точка на здравословното и функционално състояние на гимнастичките.