7Sport: Efbet смятат за равностойни ЦСКА и Лудогорец

OFFNews 17 декември 2021 в 09:41 9947 0

Битката за титлата изобщо не е загубена за ЦСКА, след като Лудогорец загубиха позорно като домакин от Пирин Благоевград миналия кръг от първенството. На 20 декември ще станем свидетели на поредния сблъсък между двата тима, който според Efbet 7Sport е способен до голяма степен да върне в играта отбора на ЦСКА.

Макар червените да изостават с цели 6 точки, те са и с мач по-малко. Преди мача с Лудогорец на тях им предстои гостуване в Кърджали, където ще се изправят срещу местния Арда. И интригата за титлата ще бъде възобновена, ако ЦСКА се справи с отбора на Славко Матич.
Макар ЦСКА да показва добри резултати от началото на сезона и завръщането на Стойчо Младенов на кормилото, то отборът не показва нужното постоянство и това коства три равенства и 2 загуби за отбора на червените, а последната от тях именно от Лудогорец с 2:0. И макар в групите на Лигата на Конференциите да взе само една точка, то за вътрешното първенство ЦСКА изигра 1 равен и 1 загуба за последните си 5 мача.

Лудогорец от началото на сезона се представя добре с Валдас Дамбраускас начело, но лошото представяне на отбора в Европейските клубни турнири коства мястото на старши треньора. А това неминуемо доведе до сътресения и със заместника Станислав Генчев начело те допуснаха 2 загуби от отбори на дъното на класирането в последните си 5 мача.

В преките двубои между двата отбора не се забелязва доминация на единия от двата тима. От последните 10 мача помежду им във всички турнири, 5 са завършили наравно, 3 победи има Лудогорец, другите 2 са в полза на ЦСКА. Но все пак не е изненада, че букмейкърите дават леко преимущество на Лудогорец. Ако направите Ефбет залог днес – то числата сочат превес за гостите с коефициент 2.70. ЦСКА от своя страна са с коефициент от 2.85, а равенството е оценено на 3.30.

Не можем да не споменем и липсващите играчи в двата тима. В състава на орлите Марин се завърна скоро от травма и едва ли наставника ще рискува да го пусне в игра за целия мач. Недялков пък преди 1 месец претърпя операция на глезена и със сигурност няма да бъде на линия преди старта на зимната подготовка.

При червените най-тежко се отразява липсата на Кери, който по лични причини замина за Англия и не се знае изобщо ще се завърне в тима. За сметка на това пък крилото Георги Йомов ще бъде на линия още в днешния мач срещу Арда след като се завърна от лека контузия. Очаква се в средата на терена да започне Федерико Варела, който се слави като един от най-креативните на тази позиция. Опорните халфове вероятно ще бъдат Карло Мухар и Амос Юга, а партньори в атака на Георги Йомов ще са Кайседо и някой от левите крила на отбора – Яник Вилдсхут или Йоан Баи.

С оглед на агресивния стил на игра и в двата тима Efbet Online и 7sport.net единодушно предвиждат резултатен мач. Коефициента за Над 1.5 гола е 1.40, доколкото за линията под 1.5 гола той е 3.15.

Дали и двата отбора ще отбележат гол остава въпрос с повишена трудност, тъй като от последните 10 срещи в 5 вратата е останала суха за един от двата отбора. По информация на 7Sport, от Efbet bg залози дават коефициенти от 1.94 за голове и в двете врати, а ставката за това само единият тим да отбележи е оценена на 1.95.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови