Жозе Моуриньо пред завръщане в Реал Мадрид

OFFNews 07 март 2019 в 12:38 1099 0

От Реал Мадрид са се свързали с агента на Жозе Моуриньо, за да преговорят за завръщане на португалеца на "Сантиаго Бернабеу", твърди испанският "AS".

Според изданието "белия балет" ще се раздели с настоящия треньор на тима Сантяго Солари след кошмарното отпадане от 1/8-финалите на Шампионската лига от Аякс.

От Мадрид трябва да убедят Специалния, който има съмнения дали да поеме отговорността. Неговата връзка с играчите и с ръководството карат Моуриньо да се замисли върху офертата.

Според голяма част от фенове и анализатори, обаче, Специалния е точният човек, който може да се справи с криазта в Реал. Освен отпадането от Шампионската лига, тимът е вън от играта и за Купата на Краля в Испания.

Като че ли титлата в Ла Лига също е мираж, тъй като "белия балет" се намира на третото място в класирането и е на цели 12 точки от лидера Барселона.

През лятото Хулен Лопетеги бе назначен за треньор, а за слаби резултати бе уволнен не след дълго. Мястото му зае Солари, който очевидно е близо до това да бъде изхвърлен от треньорския пост в тима.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови