Жесток скандал зрее във Верея

OFFNews 16 септември 2017 в 21:02 2546 0

Страхотен скандал назрява във Верея. Минути след победата над Дунав с 2:1 треньорът на заралии Илиан Илиев избухна с критики към собствениците на клуба заради мъглата около финансирането на клуба.

"Ние за пари няма да говорим. Утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим, така не може да продължава. По принцип, когато има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш гръб", заяви Илиев. 

"Питайте футболистите дали имат желание, не мен. Аз няма да коментирам, доволен съм спортно-технически от този мач. Много трудно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата", сподели още треньорът на Верея. 

"За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, невинаги ни се получават нещата, но откъм желание след почивката показахме как трябва да изглеждаме във всеки двубой", завърши специалистът.

Иначе Дунав продължи серията си без победа срещу Верея, като допусна обрат от 1:0 до 1:2.

Първото попадение в мача реализира Юлиян Ненов в 31-ата минута. В 56-ата минута Мехди Фенуш изравни, а в 88-ата Георги Андонов направи 2:1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!