Жадното се закани: Ние сме Левски, отиваме да бием Лудогорец

OFFNews 12 април 2017 в 10:44 1986 0

Снимка Levski.bg

Само за победа се говори в Левски преди гостуването на Лудогорец в петък. Мачът е от 20,00 часа в Разград, като разликата между лидера и преследвача е цели13 точки. Те не отчайват съвсем треньора на "сините" Ники Митов - Жадното.

Той обаче има доста проблеми с контузии. "Яблонски отпада от групата със сигурност, Сукуна – също. Има още 2 дена. 50 на 50 са Минев, Костадинов и Де Ноойер“, каза Митов.

„Левски е побеждавал Лудогорец. Те са силен отбор, на първо място в момента. Имаме респект, но дотам. Левски трябва да играе за себе си, да доминира. Естествено, трябва да победим.

Ако има теоретична възможност, естествено, че ще се борим за първенството. Интересува ме от всеки мач да взимаме максималните 3 точки. Левски трябва да гледа себе си, не може да се сравняваме с другите отбори. Не може да копираме другите. Имаме изграден стил, свикнали сме да доминираме и трябва да го следваме“, каза треньорът.

Митов беше попитан дали наистина иска Бирсент Карагарен от Дунав. „Гледал съм го, младо момче е, има качества. Всичко друго са спекулации. Ако има нещо, ще го разберете първо от мен или от Даниел Боримиров. Каквото не е излязло от клуба, е спекулация“, уточни Жадното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови