"Зелени системи" отряза достъпа до "Армията", всички тръгват пеша

ОFFNews Последна промяна на 02 август 2017 в 17:34 7928 4

Вече няма да има свободен достъп с коли и автобуси до стадион "Българска армия". Решението ще важи и за уикендите, когато се играят мачове. Ако някой иска да спре около стадиона, ще трябва да плаща на "Зелени системи" месечна такса в размер на 30 лева.

Ето каква е позицията по този въпрос на ЦСКА-София:

"Уведомяваме ви, че считано от 02.08.2017 година, Дирекция „Зелена система" към Столична община ограничава достъпа на МПС до стадион "Българска армия". Това важи и за дните, в които на него се провеждат футболни мачове. Автомобили и всякакви превозни средства на официални и длъжностни лица от БФС, включително гостуващ отбор, делегати, съдии, журналисти и гости няма да бъдат допускани в близост до съоръжението.

Осъзнаваме, че по този начин всички, ангажирани с провеждането на срещите на отбора, ще бъдат максимално възпрепятствани да извършват служебните си задължения, но като съвестни и изрядни данъкоплатци, сме длъжни да спазваме наредбите на страната.

Всеки, който иска да дойде на стадиона с МПС, е длъжен да заплати месечна такса в размер на 30 лева в офиса на Дирекция „Зелена система", срещу което ще получи съответния пропуск.

Извиняваме се предварително на стотиците засегнати от това неудобство лица, но на този етап ние като клуб няма как да променим нещата, въпреки усилените ни опити в последните няколко дни. Също така ви информираме, че всички служители на ЦСКА, отбор, спортно-технически щаб и персонал занапред ще идват пеша на работа."

Не е ясно дали гостуващите отбори ще идват пеша от радиото, например. Или ще се бъркат с по 30 лева преди мач. Интересна ситуация!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

4

Vasilena Tuleshkova

03.08 2017 в 12:44

Може би е хубаво да се замислят за другите "стотици засегнати лица" - но засегнати от тези, които карат коли в парка.
Интересно - дали по-ощетенис а тези, които ще слявзат от колите си поне за тези 300 метра или тези, които ходят пеш и биха искали да използват парка по предназначение? ;)
Всеки гледа от собствената камбанария, но напоследък егоизмът на някои хора е доста голям.

4000

3

Vasilena Tuleshkova

03.08 2017 в 12:40

30 лв месечен паркинг в Борисова градина - поредното недоразумение.
Живи да ги ожалиш - пеша на работа... ;) И това са хора, работещи в спортната сфера. Уж наясно с физическа култура. Може би искат да дадат просто пример :)

4500

1

zemo

02.08 2017 в 19:23

Е то по добре да се паркира пред армията вместо в зелена зона.