Засипаха с похвали "лъвчетата" преди Евро 2017

OFFNews 01 юли 2017 в 13:45 1732 0

Селекционерът на националния тим на Англия до 19 години Кийт Даунинг засипа с похвали тима на България. Двата тима излизат един срещу друг в първи мач от група "Б" на европейското първенство в Грузия. Останалите отбори в групата са Германия и Холандия.

"Групата е много тежка. България изхвърли добрия тим на Франция от квалификациите, при това го стори във Франция. Не случайно са сред осемте най-добри.

Изключително сме респектирани от българите, с които играхме през октомври месец контрола. Останах с отлични впечатления. Имат много силни индивидуалности, като могат да бъдат заплаха за всеки един отбор на турнира", каза Даунунг.

Селекционерът на германските младежи Франк Крамер пък сподели, че е разучавал специално играта на националите ни. 

"Попаднахме в много тежка група с отлични отбори. Всичките съперници имат страхотни качества. Според мен групата е доста равностойна, а съперниците много силни. Подготвени сме, но колегите ми също са подготовили своите отбори.

Имахме повече наблюдения върху Англия и Холандия, като се наложи да гледаме записи и на България. Един отбор, който изхвърли Франция от турнира и заслужава уважение", сподели Крамер.

Националният ни тим излиза без първите си двама капитани срещу Англия на старта на Евро 2017 година в Грузия. Вратарят на Лудогорец Даниел Наумов, който е основен капитан, както и лидерът в халфовата линия Георги Русев са аут за мача с "трите лъва".

Стражът и играчът на испанския Елче са наказани за срещата, като ще стискат палци за своите съотборници от трибуните на стадиона в Тбилиси. Селекционерът Ангел Стойков ще заложи на вратата на Димитър Шейтанов, който вече игра един мач на Евро 2015 в България, когато отборът бе с две години по-млад.

"Лъвчетата" и Англия се изправят един срещу друг в понеделник, 3 юли от 16:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !