Закриха ЦСКА-София 2

ОFFNews 05 юни 2017 в 16:03 6881 1

Снимка Спортал

Младите момчета от ЦСКА-София 2 ще трябва да си търсят нови клубове

Гриша Ганчев сложи край на един от проектите си, става ясно от писмо до футболния съюз. С края на сезона ЦСКА-София 2 прекратява съществуването си.

Днес ЗС на БФС потвърди, че е депозиран писмен отказ от "червените"за участие в следващото първенство на Югозападна "В" група. Поради това тимът на Пещера няма да бъде изваден от състава на групата.

Изпадащите по зоните остават два  - Чепинец Велинград и Велбъжд Кюстендил. Баражите за влизане пък бяха изтеглени днес и изправиха ЦСКА 1948 срещу Брацигово и ФК Кюстендил с Елин Пелин. Срещите са в сряда от 18,00 ч. на стадионите в Самоков и Радомир.

Както е известно, ЦСКА-София 2 изпадна от "Б" група. Тимът беше създаден, за да се обиграват таланти от школите на фалиралия ЦСКА и Ловеч. За треньор дойде Светослав Тодоров. Участието му ще бъде запомнено най-вече с писмо от УЕФА за съмнително високи залози на мач срещу Царско село през есента.

Вероятно футболистите от ЦСКА-София 2 ще бъдат разпределени точно между Царско село и Литекс. Тимът от Ловеч, който се появи миналото лято след откупуване лиценза на Ботев Луковит, се качи в "Б" група. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!