Бой на летището, ЦСКА 1948 вдигна Купата на София

Ивайло Йолчев 03 юни 2017 в 19:06 3294 0

ЦСКА 1948 е столичен първенец след невероятна драма с Надежда Доброславци. "Червените" биха 4:3 пред 400 зрители, като кметът на Доброславци беше осигурил два автобуса за своите до стадиона край аерогарата.

При резултат 4:2 играч от селото край София изрита паднал футболист на съперника. Двете скамейки скочиха. Играч на Доброславци просна на земята човек от щаба на Валнетин Илиев. Настана невероятно меле.

Елитният рефер Николай Йорданов странно не изгони никого от Надежда, дори не вдигна картон. Преди това обаче даде пресилен втори жълт на Марио Димитров от ЦСКА 1948, който не чу свирка за засада и стреля при опасна ситуация.

Това предизвика публиката на ЦСКА, която побесня и тръгна да нахлува. Резервните играчи и момчета от агитката спряха евентуални ексцесии.  

Иначе "червените" докарах поредните инфарктни моменти на феновете, след като дръпнаха 2:0 в баража за влизане във "В" група и изглеждаха, че ще бият с лекота. Надежда намали от спорна дузпа.

ЦСКА 1948 пак дръпна 3:1 с гол на Кирил Атанасов, но след това започна серия от комични пропуски пред голлинията. Надежда се върна в мача със смешен гол от центриране, при което вратарят Деспотов извика аут и остави топката да се оплете в мрежата му.

Тогава нервите на терена се разгоряха. Резервата Йоан Маринов обаче вкара гол за ЦСКА 1948, който никак не успокои мача. Втора дузпа за Доброславци нажежи страстите в последните секунди.

От Надежда приеха тежко загубата, тъй като са били с подсигурен бюджет за "В" група. Освен това се говори, че бизнесмен от северна България им е обещал по 500 лева на калпак, ако спрат ЦСКА 1948.

"Червените", основани от фенове и ветерани през лятото, излизат за последен бараж в сряда. Той ще е в Самоков или отново на стадиона до летището. Евентуални съперници са Елин Пелин, Брацигово и ФК Кюстендил. Две двойки излъчват влизащите в Югозападната "В" група.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!