Венци Стефанов: Мога да стана треньор на годината с Лудогорец, Белия трябва да е селекционер

OFFNews 22 октомври 2019 в 13:17 3238 2

Президентът на Славия Венци Стефанов сподели пред "Гонг", че по време на днешното заседание на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, ще предложи Николай Киров-Белия за селекционер на националния ни отбор.

"Това, че Лечков е работил с Дерменджиев, не означава, че трябва да го назначаваме. Всички помним как Ботев Пловдив на два пъти победи Лудогорец.

Ще предложа Николай Киров за селекционер на националния отбор. Той е треньор, който може да обедини тима. Точно такъв специалист ни трябва.

Тогава Ботев бе воден от Белия, а Лудогорец от Гошо Дерменджиев. Каква е тази шуробаджанащина? Аз не предлагам треньор на Славия, а такъв, който е побеждавал нашия отбор. Киров има качествата да води България. Трябват ни нови хора.

И аз мога да стана Треньор на годината в България с футболистите на Лудогорец. Ако съм треньор на Лудогорец, с тези играчи, с които разполагаше Дерменджиев, една точка нямаше да загубя в нашия шампионат. Щях да стана номер едно безапелационно", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

2

мгергов

22.10 2019 в 13:52

С Лудогорец може да е имал успехи ама с Левски нищо не направи Дерменджиев и с националния нищо няма да направи. Прав е Венци, трябват ни нови хора.

3906

1

hristo

22.10 2019 в 13:34

Ако влагах пари във футбола, а не се чудех само как да изстискам от там, отборът ми щеше да да играе в Шампионска Лига. Ама това далавераджиите на дребно като тоя чувал с фекалии не могат да го проумеят.