Важни играчи на Левски пропускат мача с Витоша Бистрица

OFFNews 05 декември 2019 в 09:49 1447 0

Халфът на Левски Хали Тиам ще пропусне домакинството на Витоша Бистрица. Причината е, че сенегалецът получи петия си жълт картон в двубоя с Черно море за Купата на България, пише "Тема Спорт".

Така той ще бъде наказан от Дисци­плинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни пра­ва за една среща. Тиам имаше 4 жълти картона в 14 появявания на терена в Първа лига, в които бе вкарал 1 гол.

Дефанзивният полузащитник е и първият фут­болист на сините, който ще бъ­де наказан през кампанията. Мачът с Витоша Бистрица е в неделя, 8 декември, от 16:30 ча­са и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Сенегалецът обаче ще бъде на линия за последния мач от есенния полусезон. Той е срещу Локомотив Пловдив. Сре­щата на "Лаута" е на 15 декем­ври, неделя, от 14:15 часа.

С картони в състава на сини­те висеше и Нуно Рейш. Португалецът бе на резервната ска­мейка в срещата с Черно море за купата и влезе в самия край на мача. В малкото време на тере­на защитникът също си изкара картон и ще почива в неделния сблъсък, но е гласен за титуляр срещу Локо Пд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови