Треньорът на ЦСКА напуска след мача с Тотнъм

OFFNEWS 07 декември 2016 в 13:16 1897 0

Треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцкий напуска поста си след мача с Тотнъм от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

Двубоят на "Уембли" е директен сблъсък за третото място в група Е, което дава право на участие в турнира Лига Европа напролет. Слуцкий заемаше поста цели 2599 дни, като оставя зад себе си противоречиво наследство. Играчите се заканват да победят тази вечер в негова чест.

Следи мача на живо тук

По принцип Тотнъм не иска да играе в Лига Европа напролет, което показват и резултатите му от последните години. Далеч по-доходно би било да съсредоточи усилията си във Висшата лига и да заеме едно от местата, даващи директно място в Шампионската лига.

Бъдещето на Слуцкий вече поражда множество спекулации. Възможно е той да поеме холандския Витес, който е собственост на руснака Александър Чигиринский.

Работа в средняк като Витес би бил чудесен старт на европейското приключение на Слуцкий, който е сравнително непознат в Европа. През миналата година той дори си пожела да води отбор от втория ешелон на английския футбол - Чемпиъншип.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков