Топ 10 на танците след гол (според OFFNеws)

Донислав Донев 22 март 2017 в 16:46 5163 0

Често празнуването след вкаран гол е по-интересно за феновете на футбола. През годините много футболисти са намирали начин да увековечат отбелязаните си попадения чрез танц. Те са станали техни запазени мерки. OFFNews направи своя класация на най-добрите изпълнения. Освен танцувални умения е взета предвид и популярността на футболистите.

10. Питър Крауч - Танц на робота

Въпреки респектиращите си 201 сантиметра, бившият английски национал умело успява да изпълни любимите движения на рап танците от началото на 90-те, но уменията му достигат само до ръцете.

9. Даниел Стъридж - Поп вълни с ръцете

Самият Стъридж няма обяснение защо олицетворява радостта си по този начин, но очевидно поп културата е повлияла детството на нападателя. Подобно на Крауч, движенията са свързани единствено с ръцете.

8. Антоан Гризман - "Cell phone dance"

Французинът привлече погледите на много привърженици на футбола с любимите си движения от песента на Дрейк - Hotline Bling. А съчетанието с ръце и глава стана емблематично за него.

7. Неймар - Самба и Хип-хоп

Трудно може да се преценят предпочитанията на звездата, която на моменти демонстрира типично бразилските си танцови умения в съчетание с любимата му музика - Хип-хоп. 

6. Пол Погба - Дъбстеп

Движенията от дъбстеп набират все по-голяма популярност сред футболистите, но един от най-верните изпълнители е халфът на Манчестър Юнайтед.

5. Кристиано Роналдо - Латино танци

Освен във футбола от време на време португалецът демонстрира познания и в танцовата сфера, въпреки че рядко го демонстрира след отбелязан гол. Повече умения от звездата на Реал Мадрид може да се наблюдават в реклами, в които той участва.

4. Мутеба Кидиаба - Подскоци на задните части

Много хора биха се учудили от класирането на култовия вратар. Но малко от тях знаят, че емблематичното и забавно изпълнение се среща и в нашите български танци. Уви, самият Кидиаба със сигурност няма представа за този факт.

3. Емануел Адебайор - Тогоански национални танци

Нападателят често демонстрира любовта си към танците на страната си, показвайки завидни умения не само в ръцете, но и в краката и тялото. 

2. Роже Мила - "Танцът на Мила"

Класиката трябва да се уважава. Според мнозина камерунската легенда е "бащата" на всички появили се след него отпразнувания след вкаран гол. Без него тази класация няма как да съществува. Шапки долу!

1. Роналдиньо - Самба

Кой, ако не Рони? Той има всичко - координирани движения в ръцете, тялото и краката. Без съмнение дори да не беше пробил във футбола, сега щяхме да наблюдаваме изпълненията му на танцовата сцена. Бразилецът е харизматичен във всяко едно отношение. Безспорно най-добрият танцьор сред футболистите и най-добрият футболист сред танцьорите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови