ЦСКА-София започна с победи в Австрия

OFFNews 18 юни 2017 в 19:22 1970 0

ЦСКА-София започна победно подготовката в Австрия. "Червените" удариха 3:1 местния Вакер Инсбрук в блиц турнир. Срещата продължи 45 минути. После "армейците" се разправиха 2:0 и с азерите от Габала. Така вдигнаха купата.

Тимът на Стамен Белчев нанесе своя удар в края на първата среща. Първо Кубемба откри резултата, след като беше изведен сам зад отбраната на втородивизионния Вакер. Домакините изравниха след центриране от фаул. Елер се разписа с глава.

Вратарят на Вакер обаче подари буквално топката на Каранга и голямата звезда в атаката на ЦСКА-София не пропусна да изведе отново своите напред. Кристиян Малинов довърши съперника с рядко красив гол извън пеналта.

Втората среща за деня започна отлично за “червените”, след като още в 3-ата минута излязоха напред в резултата. Изненадващо с хубав удар отдалеч се разписа Антон Недялков. В 10-ата минута азерите бяха близо до изравнителното попадение, но ударът на Джамалов мина встрани от вратата.

Секунди преди края на срещата голмайсторът Недялков пресече топката по левия фланг, след което последва страхотен рейд и прострелно центриране към Кевин Кубемба. Първоначално африканският нападател стреля право във вратаря на Габала, но при добавката не сгреши и удвои аванса на "червените", като по този начин оформи и крайното 2:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков