Истерията около ЦСКА-София премина в лични нападки

OFFNews 17 юни 2017 в 22:20 3649 0

Истерията около участието на ЦСКА-София в европейските клубни турнири премина границите на добрия тон.

По-рано през деня заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев говори за последствията от решението на Спортния арбитражен съд в Лозана и прогнозира, че е много вероятно в понеделник "червените" да бъдат извадени от участие. Това провокира коментар на специалиста по спортно право Георги Градев.

"Очевидно е, че и това момченце също не е наясно с процедурите. Ако беше, защо не каза всичко това преди решението на КАС (както аз направих)? Иначе за всички е ясно, че УЕФА ще извади ЦСКА-София от Лига Европа в понеделник сутрин и ще вкара Дунав. Това е ясно и за БФС, както се вижда", написа Градев в социалните мрежи.

В културната дискусия се включи и бившият адвокат на фалиралото ЦСКА Радостин Василев, който зададе куп въпроси към БФС и Павел Колев чрез профила си във Фейсбук. Колев не му остана длъжен.

"Ти си за затвора, моето момче, и много скоро ще попаднеш там заедно с изрусената си група - съратници! А ЦСКА ще го има въпреки вас!", написа Колев, който го нарича част от групата на "Комисионерите" и псевдоюрист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови