ЦСКА се включи в кампанията за помощ на Хитрино

OFFNEWS 12 декември 2016 в 12:52 2821 0

Столичният футболен клуб ЦСКА се включи в кампанията в подкрепа на пострадалите от село Хитрино, където се взривиха цистерни с газ, седем души загубиха живота си, а пострадалите са десетки. Вчера призив за помощ отправи и капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.

Официалният сайт на клуба информира, че половината от приходите от последния домакински мач за 2016 година срещу Дунав Русе на 16 декември ще бъдат дарени за Хитрино.

Останалите 50 процента ще отидат по сметките на "Българската Коледа". За да се събере по-крупна сума, ръководството на отбора от Борисовата градина обяви цени на билетите за въпросния мач от 10 лева за всички сектори.

"ЦСКА ще изненада ВСЕКИ един зрител на срещата в петък със специални подаръци, закупени от футболистите. Освен това с нашите партньори организираме и томбола, в която ще раздадем големи награди!

Преди мача ви каним на коледен концерт. Той стартира в 13 часа на пистата на стадион "Българска армия" и в него ще се включат едни от най-известните изпълнители в България!

През целия ден на алеята на "Армията" ще бъде организиран коледен фест, на който ви очакват вкусни кулинарни изненади.
Заповядайте в петък на "Българска армия"!", пише още в съобщението на тима от Борисовата градина.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови