Локомотив спря устрема на ЦСКА в Горна Оряховица

OFFNEWS 11 декември 2016 в 18:09 3779 0

Локомотив (Горна Оряховица) спря победната серия на ЦСКА в първенството на Първа лига, след като устиска 0:0 на собствения си стадион в срещата от 18-ия кръг. Преди срещата двата отбора почетоха с минута мълчание жертвите от инцидента в Хитрино.

Най-интересното нещо в мача бяха пълните трибуни в Горна Оряховица, като градът прие за първи път от 22 години мач от елита. Домакините успяха да продадат 7000 билета, а 2000 деца влязоха безплатно. Очакванията за сериозно зрелище не се сбъднаха и положенията пред двете врата бяха редки.

"Доволен съм от точката, играчите ми бяха перфектни", заяви лаконично треньорът на Локо Иван Колев. Колегата му от ЦСКА Стамен Белчев остана със смесени чувства. От една страна той остана доволен, че празникът за хората в Горна Оряховица се получи, а от друга съжаляваше за пропуснатата възможност за спечелване на нови три точки.

"Получи се празник за феновете на Горна Оряховица. Може да съжаляваме, че не победихме. Липсваше ни хладнокръвието и самочувствието пред гола. Принудителните смени ми объркаха плановете, тъй като през второто полувреме исках да освежа фланговете. Надявам се да вдигнем на крака всички играчи за следващия мач.

В трети пореден двубой не допуснахме гол, но не мога да бъда доволен, тъй като не победихме. Тези играчи могат повече и трябва да развием техния потенциал. Когато футболистите играят за ЦСКА, трябва да бъдат винаги мотивирани", заяви Белчев.

С тази точка ЦСКА-София запазва третото място в Първа лига, но червените са на цели 14 точки зад лидера Лудогорец, който е с мач по-малко. Втори върви отборът на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!