ЦСКА 1948 се класира на полуфинал за Купата на аматьорската лига

OFFNews 29 март 2017 в 18:04 2702 0

ЦСКА 1948 се класира за полуфиналите за Купата на аматьорската лига. Играчите на Валентин Илиев победиха с 3:1 състава на Беласица (Петрич).

Попаденията на стадиона в Герман паднаха през втората част. В 49-ата минута Спас Спасов откри резултата. Четири минути по-късно Марио Димитров направи 2:0. Третото попадение в мрежата на Бела заби Атанас Кръстев, а крайният резултат оформи Кристиян Дудов.

Този успех праща ЦСКА 1948 на полуфиналите за Купата. Другите тимове, които са сред най-добрите аматьори са - Литекс, Черноморец (Балчик) и Родопа (Смолян).

По-интересният въпрос дали ЦСКА 1948 ще участва на търга за имуществото и емблемата на фалиралия ПФК ЦСКА АД, който е утре, обаче не намери отговор. Пред Sportal.bg оперативният директор на клуба Добрин Гьонов се измъкна от директен отговор с "Да" или "Не".

"Видимо е, че се работи правилно в нашия клуб. Израстваме с всеки изминал мач. Амбициите ни са да развием този състав, с който разполагаме. Ще направим всичко възможно да играем с тях до последно. Не мога да коментирам каквото и да е било около предстоящите утре събития. Мога да ви кажа колко фланелки сме продали днес. Да, утре има някакъв търг, по-нататък ще има друг и така...", каза Гьонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !