Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Бизнесмен сменя генерал в ЦСКА 1948

OFFNews Последна промяна на 16 март 2017 в 17:50 2801 0

Бизнесменът Никола Газдов ще замени генерал Иван Мечков начело на УС на ЦСКА 1948. За предстоящата рокада съобщи лично Газдов чрез профила си в социалните мрежи.


"За да няма спекулации - Генерал Мечков наистина заяви желание да се оттегли от оперативна дейност като Председател на УС на ЦСКА 1948. Процедурата ще отнеме известно време, но е задвижена. Генерала ми е предоставил пълномощно да го представлявам до избирането на нов Председател на предстоящото тази пролет Общо събрание.

Няма нужда да се търсят интриги и сензации. В последните седмици Генерала правеше рехабилитационни процедури във връзка със старо неразположение. Поради това той намали участието си в оперативната дейност и това е напълно нормално - работата може да се делегира, за разлика от здравето.

Неразположението му вече отминава и му пожелавам скоро да е напълно забравено. Дали Генерала има предложение за публична служба – не бих си позволил да гадая по медийни публикации.

Иван Мечков е истински Армеец. Той е един от нас и ще продължи да играе важна роля за развитието на ЦСКА 1948. От името на УС на Сдружението предложихме на Генерала да заеме почетна длъжност след оттеглянето си. Приносът му за създаването и укрепването на ЦСКА 1948 трудно може да бъде преувеличен.

Отдаването на почит е задължително и е най-малкото, което можем да предложим.

Благодарим ти, Генерале!", написа Газдов.

Изпълняващият длъжността шеф на ЦСКА 1948 до избирането на нов председател има бизнес в областта на зелената енергия. Завършил е образование в САЩ и Германия. Майка му е счетоводител на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови