Световноизвестен агент: Меси е длъжен да се пробва на друго място

OFFNews 25 август 2017 в 12:34 1277 0

Един от най-влиятелните футболни агенти Мино Райола сподели, че суперзвездата на Барселона Лео Меси трябва да напусне тима на каталунците, за да докаже величието си.

Вече няколко дни името на аржентинеца е свързвано с богаташите от Манчестър Сити, където мениджър е добрият му приятел Пеп Гуардиола.

"Такъв играч като Меси, е длъжен да се пробва и на друго място, за да покаже величието си. Барселона се нуждае от коренна промяна.

Трансферен прозорец вече не съществува. Сега играчите са купувани от цели страни (б.р. - визира преминаването на Неймар в ПСЖ), а това вече не е футбол. 200 милиона евро цена ще се превърне в нормална", заяви Райола.

В същото време обаче спортният директор на Манчестър Сити Чики Бегиристайн коментира появилите се слухове за трансфер на аржентинеца в Манчестър Сити като абсурдни.

"Невъзможно е, откажете се. Лео ще остане в Барселона. Ако нещо се случи преди затварянето на прозореца, ще бъдем готови. Няма да пропуснем възможност да укрепим състава", сподели шефът на "Етихад".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!