Ман Сити е готов да плати 300 милиона евро за Меси

OFFNews 20 август 2017 в 16:45 2454 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

От Манчестър Сити са готови да счупят трансферния рекорд и да платят клаузата на звездата на Барселона Лионел Меси от 300 милиона евро, пишат медиите във Франция.

В началото на август Неймар стана най-скъпият играч във футбола, когато напусна "Камп Ноу", за да се присъедини към Пари Сен Жермен за 222 милиона евро.

Но сега след по-малко от две седмици по-късно има вероятност, макар и малка, този рекорд да бъде подобрен от аржентинския нападател на каталунците.

Футболистът все още не е подписал новия си договор, независимо че още на 5 юли клубът информира официално, че двете страни са се договорили за това.

Преди дни обаче от "Камп Ноу" признаха, че аржентинецът не е сложил подписа си под подготвените документи. Така в момента Меси е обвързан с Барса само за още около 10 месеца.

Иначе драмите около евентуалните трансфери  Усман Дембеле от Борусия Дортмунд и Филипе Коутиньо от Ливърпъл продължават да пълнят заглавията на европейските медии, а според каталунското издание "Спорт", от Барса са си набелязали нова жертва. Тимът е отправил оферта в размер на 30 милиона евро за халфа на Ница Жан Мишел Сери.

Треньорът на испанския гранд Ернесто Валверде е на мнение, че въпросният футболист ще му свърши страхотна работа в средната линия и държи да го има в редиците си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !