Стоянович затяга редиците преди дербито с ЦСКА

OFFNews 28 септември 2018 в 08:52 1207 0

В Левски цари пълна мобилизация преди утрешното дерби с ЦСКА. Треньорът Славиша Стоянович прибягна до мерки, които не бе взимал от началото на престоя си при "сините". Той е решил да събере отбора на лагер. Това ще стане след днешното занимание на тима.

Преди мачове в София или близки до столицата градове треньорът оставяше играчите да пренощуват при семействата си. В деня на срещата пък ги събираше на "Георги Аспарухов" и на лека тренировка правеше последни настройки по тактиката. Едва след това наставникът разкриваше кои играчи ще попаднат в групата за двубоя, пише "Тема спорт".

Сега обаче Стоянович осъзнава сериозността на мача с ЦСКА и е решил да вземе мерки, за да не може нищо да разконцентрира играчите. Най-вероятно той ще определи широка група от играчи, която непосредствено преди срещата ще бъде редуцирана до 18 души.

Шансовете на младите играчи да попаднат сред тях са минимални. В последно време това се отдава на Ивайло Найденов, който е алтернатива на Милош Цветкович за десен бек.

Станислав Иванов и Атанас Кабов вкараха на Атлетик Куклен (6:0) за купата, но трудно ще се доберат до групата. В последните дни сините имат предимно тактически тренировки. Акцентът върху тях пада върху статичните положения.

Именно с такова Славиша Стоянович се надява да изненада ЦСКА утре. В предишния кръг сините вкараха след корнер - точен бе завърналият се сред титулярите Давид Яблонски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!