Собственикът на Левски се извини на феновете

OFFNews 10 май 2018 в 10:05 2568 0

Собственикът на Левски Спас Русев се извини на феновете на тима за провала на финала за Купата на България. Вчера "сините" отстъпиха с 2:4 след дузпи пред Славия, след като редовното време и продълженията завършиха без отбелязан гол.

"Съжалявам за феновете, на които благодаря за изключителната подкрепа по време на цялата среща. Извинявам се на привържениците на Левски за това, че не успяхме да им доставим това удоволствие, за което бяха дошли на трибуните.

Съжалявам! Честитя спечелената купа на Славия, но не и победата, защото техният отбор не ни победи. Изпълнението на дузпи е лотария", заяви пред "Блиц" Русев.

Босът на "сините" не подмина и изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов пред телевизионните камери след срещата.

"Малко съм объркан от изявлението на г-н Стефанов, че интелектът е победил над простотията. Не знам кого точно е имал предвид той", завърши Русев.

Извинение пред Русев пък може би дължат служителите в пресслужбата на Левски, тъй като на официалният сайт на клуба към 10 часа на 10 май все още не е отразен завършилият финал, а последната новина е с дата 8 май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки