Собственикът на Левски разпуска в Куршевел

OFFNews 29 декември 2018 в 10:47 2036 0

Мажоритарният акционер в Левски Спас Русев поздрави последователите си в социалните мрежи със снимка от елитния френски зимен център Куршевел.

Босът на сините е в ски столицата на Европа заедно със семейството си. Той качи кадър в близост до ресторант "Кап Хорн", който е създаден през 1856 година.

В същото време лошите новини за финансовото състояние на Левски валят една след друга. Вчера стана ясно, че и мениджърът Николай Жейнов е подал иск за несъстоятелност на клуба от "Герена" заради неизплатени по договор пари от Левски при трансфери.

"Имам да получавам шестцифрена сума. Това са пари, за които моята фирма има договор с ПКФ Левски и съответно има издадени фактура", каза Жейнов пред "Тема Спорт". Той признава, че сините са правили частични плащания, но и те са спрели, а от 18 месеца няма нормална комуникация с клуба.

Жейнов посредничи за идването на двамата най-конвертируеми играчи на Левски - Габриел Обертан и Холмар Ейолофсон. Двамата си имат лични агенти, но Жейнов е помагал за тяхното пристигане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови